Καστοριάς 33
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕΚΤΙΦΙΕ Βοτανικός Αθήνα
Τηλ.: 210 3460072
e-mail: info@iracing.gr
210 3460072

Τα Νέα της iRacing Greece

Επισκευή κινητήρα Rotax503  - Αλεξίπτωτο πλαγιάς
12 Mar, 2024
Η Εταιρία μας εξιδικεύεται και στην επισκευή κινητήρων που χρησιμοποιούνται στο παρα πέντε, Αλεξίπτωτο πλαγιάς αλλά και στα αεροσκάφοι, η τεχνογνωσία μας και ο άριστος τεχνολογικός εξοπλισμός μας αποτελούν την εγγύήση άριστης λειτουργίας του κινητήρα σας.
Yamaha XT 600cc η οποία περιλαμβάνει βαλβιδωμα στην κεφαλή +2 με βαλβίδες Docuro, πλ
By Vassilis Petroulias 06 Mar, 2024
Μια βελτίωση σε Yamaha XT 600cc η οποία περιλαμβάνει βαλβιδωμα στην κεφαλή +2 με βαλβίδες Docuro, πλάνη κεφαλής και ρεκτιφιέ με πιστόνι 97,00mm της εταιρίας JE. Στην βελτίωση αυτή προτείνεται η χρήση των ελατηρίων YAMAHA XT 600 βαλβιδών Racing titanium Kibblewait. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει καθως θα έχουμε αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής του κινητήρα
Volkswagen Scirocco CAV Γενική Επισκευή
21 Feb, 2024
Πραγματοποιήθηκε ρεκτιφιέ με πιστόνια Kolbenschmidt. Η μάρκα Kolbenschmidt (αντιπροσωπεύει περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή εμβόλων, η εταιρεία είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως). Τοποθετήθηκαν φλάντζες απο την εταιρία Elring η οποία παρέχει το σωστό σύστημα στεγανοποίησης, για κινητήρες όπως του Volkswagen Scirocco. Επίσης στις βελτιώσεις, επισκευές αυτού του τύπου χρησιμοποιούμε και φλάντζες ATHENA, μια εταιρία με τεχνογνωσία σχεδόν 50 ετών στην ανάπτυξη συστημάτων στεγανοποίησης. Πραγματοποιήθηκε μέτρηση και πλάνη ακριβείας με την πλάνη Berco που διαθέτει η Iracing Greece.Το φρεζάρισμα εδρών & βαλβιδών έγινε με το Serdi 3,5. Η επισκευή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και άριστα αποτελέσματα.
By Vassilis Petroulias 25 Jan, 2024
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΕΦΑΛΗΣ PEGEUOT BOXER 230L, Πραγματοποιήσαμε πρεσάρισμα της κεφαλής με το SERDI SPT 1600L, προχωρήσαμε στην επιτυχημένη επισκευή κόλλημα, και αντικαταστήσαμε τις έδρες βαλβίδων, πραγματοποιήθηκε ρεγουλάρισμα βαλβίδων και πλάνη με το μηχάνημα SM1300ΑBerco, H κεφαλή παραδόθηκε μαζί με καινούργιες φλάντζες SR.
Harley-Davidson Επισκευή
18 Jan, 2024
Μία ακόμη επισκευή, ρεκτιφιέ κυλίνδρων και πλάνες κεφαλών απο την iRacing Greece σε μοτοσυκλέτα Harley Davidson έγινε με επιτυχία, τα συγχρονα μηχανήματα μας δίνουν την εγγύηση που θα χρειαστείτε.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
By Vassilis Petroulias 11 Jan, 2024
Η γενική επισκευή ενός κινητήρα Toyota Yaris, ειναι μια υπηρεσία την οποία προσφέρουμε με απόλυτη επιτυχία. Τα σύγχρονα μηχανήματά μας και η εμπειρία μας σας δίνει την εγγύηση που χρειάζεστε.
Piaggio Beverly - Cruiser 500cc
Επισκευή Στροφάλου & Αλλαγή μέταλλα (κουζινέτα) στα Κάρτερ.
By Vassilis Petroulias 23 Nov, 2023
Μια βλάβη η οποία παρατηρείται στο Beverly 500cc όταν η πίεση λαδιού πέσει, ή σε φθορά που συμβαίνει από την τρόμπα λαδιού. Δημιουργείται φθορά στα μέταλλα (κουζινέτα) βάσης στροφάλου και στην μπιέλα η οποία ειναι και αυτή με μέταλλα (κουζινέτα) και όχι με ρουλεμάν. Στην επισκευή αυτή η Piaggio προτείνει αλλαγή ολόκληρου Κάρτερ και στροφάλου με αρκετά μεγάλο κόστος. Εδω η iRacing Greece δίνει την λύση με τοποθέτηση καινούργιων μετάλλων (κουζινέτων) στα κάρτερ, και αντικατάσταση μπιέλας στον υπάρχον στρόφαλό σας. Μία εργασία την οποία προσφέρουμε στους πελάτες μας, με άριστα αποτελέσματα ρίχνοντας το κόστος. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να γίνει σε διάστημα μιας ημέρας. Η παράδοση του Κάρτερ και του στροφάλου συνοδεύεται από πλύσιμο σε μηχάνημα υπερήχων
By Vassilis Petroulias 09 Nov, 2023
Με αφορμή το event της Milwaukee για την παρουσίαση νέων εργαλίων που πραγματοποιήθηκε στις 07/11/2023, απο τον dealer της Γεραλίδη Λάζαρο Η iRacing ήταν καλεσμένη στο event, και δοκίμασε τα νεα εργαλεία της εταιρίας. Ο κ. Ανδρικόπουλος CEO & Vice President της εταιρίας δήλωσε οτι "Βαθιά πεποίθηση μας είναι οτι το 50% της επιτυχίας βασίζεται στον εξοπλισμό και στα εργαλεία τα οποία συνεχώς ανανεώνονται το άλλο 50% βασίζεται στους ανθρώπου μας, στους συνεργάτες αλλα και στο καταρτισμένο προσωπικό το οποίο διαθέτουμε. Η Milwaukee ειναι μια απο της ετιαρίες τις οποίες εμπιστευόμαστε και εξοπλιζόμαστε. "
Honda Marine BF75
By Vassilis Petroulias 05 Oct, 2023
Επισκευή Honda Marine BF75, απο την iRacing Greece
Piaggio Beverly 500
By Vassilis Petroulias 14 Sep, 2023
Επισκευή Piaggio Beverly 500, Επισκευή στροφάλου, αλλαγή μπιέλας και αλλαγή σε μέταλλα στροφάλου στα κάρτερ. Πλάνη κεφαλής και κυλίνδρου με τα σύγχρονα μηχανήματα μας. Για να στείλετε το δικό σας Beverly παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. +3021034606072, Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής
Show More
Share by: