Γιατί με εμάς;

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με βάση τις ακόλουθες θεμελιώδεις αρχές

- Άριστες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η εταιρία μας έχει εργαστεί σκληρά και έχει αποκτήσει μια αξιόλογη φήμη στης Μηχανουργικές Εργασίες και Βελτίωση-Μεταποίηση Προϊόντων. Εκτός από τις προαπαιτούμενες δεξιότητες που είναι βασικές σε κάθε υπαλληλό μας, η εταιρία μας είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένους ανθρώπους, που έχουν μεγάλη εμπειρία και εκτενή γνώση σε ποικίλα θέματα Μηχανολογικών εργασιών. Στόχος μας είναι να διασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

- Εξυπηρέτηση Πελατών / Αφοσίωση στους Πελάτες μας

Για μας «εξυπηρέτηση πελατών» σημαίνει κάτι περισσότερο από το να ανταποκρινόμαστε απλώς στις ανάγκες των πελατών μας. Πιστεύουμε πως το πιο σημαντικό για τους πελάτες μας είναι ότι χτίζουμε μαζί τους επαγγελματικές σχέσεις και εκτός από τις λύσεις που τους προσφέρουμε σε διάφορες δυσκολίες που προκύπτουν, είμαστε γι’ αυτούς οι έμπιστοι σύμβουλοι που θα τους στηρίξουν και στο μέλλον. Θέτουμε ως κύρια προτεραιότητα μας τις ανάγκες των πελατών μας και βασιζόμενοι στην εμπορική πραγματικότητα δεσμευόμαστε να παρέχουμε πρακτικές συμβουλές.

Όλοι οι πελάτες μας έχουν την ευχέρεια, όποτε το επιθυμούν, να έρθουν σε επαφή με οποιοδήποτε από τα μέλη μας. Η βάση δεδομένων της εταιρίας μας, η οποία ενημερώνεται σε καθημερινή βάση, επιτρέπει σε όλους τους συνεργάτες να αντλούν τις απαραίτητες πληροφορίες για τους πελάτες τους ώστε να είναι σε θέση να δώσουν άμεσες πληροφορίες ανταλλακτικών αλλα και επισκευών στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.