Επισκευές ραγισμένων κεφαλών

Η διαδικασία επισκευής σε μία κεφαλή κινητήρα ξεκινάει με το ξεμοντάρισμα των διαφόρων μερών της. Πλύσιμο και υαλοβολή, έλεγχος οδηγών και εδρών βαλβίδων, έλεγχος για τυχόν κατεστραμένα σπειρώματα και, ανάλογα με τις φθορές που υπάρχουν, προχωράμε στην αλλαγή των ανταλλακτικών που προβλέπονται. Οι εργασίες που εκτελούνται είναι το φρεζάρισμα εδρών, αλλαγή οδηγών βαλβίδων, πλάνισμα κεφαλής και, τέλος, το πλύσιμο και το μοντάρισμα της κεφαλής.

Αύξηση διαμέτρου βαλβίδων

Βαλβίδες: Η χρήση στο μοτέρ βαλβιδών μεγαλύτερης διαμέτρου και η προσεκτική διαμόρφωσή τους ωστε να επιτρέπουν την καλύτερη ροή του αέρα. Τα αποτελέσματα είναι θεαματική αύξηση συνήθως της ιπποδύναμης , και συνεργάζεται άριστα με αυτήν. Συνδυασμός των δύο αυτών μετατροπών απο iracing μπορεί να κάνει το μοτέρ μας διαστημικό, κοιτώντας σε νουμερα της τάξης του 15-20% αύξηση ιπποδύναμης

Ρεκτιφιέ - έξτρα λείανση μετατροπές

Το ρεκτιφιέ είναι η διαδικασία με την οποία αφαιρείται μια στρώση μετάλλου απο τα τοιχώματα του κυλίνδρου και ανάλογα πόσο βαθιά θα προχωρήσεις αυξάνεται και ο κυβισμός του κυλίνδρου. Η λείανση είναι η διαδικασία που κάνουμε για να λειάνουμε τα τοιχώματα του κυλίνδρου. Μετα τον ελεγχο και τον εντοπισμο της ζημιας,  ο κινητήρας μπορει να επιδιορθωθει (ρεκτιφιέ), στις αρχικές του προδιαγραφές ή να υποστεί μετατροπή για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Είπαν για εμάς

Δείτε  τi είπαν για εμάς, στην iracing πιστεύουμε οτι η καλύτερη διαφήμιση ειναι οι πελάτες μας.

El Dalton Team tiene la filosofía de que cuando algo se rompe no vale con arreglarlo... Hay que mejorarlo!! De ahí que el motor de la 640 Adv haya tenido que viajar hasta Grecia para que los grandes profesionales de #IRACINGIMPROVEDPERFORMANCES realizaran un gran trabajo.

"Ρεκτιφιέ Κυλίνδρου ANF125 στους Καλύτερους #Iracing_AggelosMods."

kostas panagopoulos

"Ωραία πράγματα απο το ρεκτιφιέ aggelos η honda στο παπί είναι ο βασιλιάς της μετατροπής και συγκεκριμένα το Honda 50cc με 82,000,000 εκατομμύρια πωλήσεις! το c50 κάρτερ έγινε μετατροπή σε takegawa KSR ,Honda Innova ,kai XL, xριάζεται να εχεις φανταστία και την iracing για όλα αυτά..

aRISTIDIS

Σχετικά με εμάς

Δείτε  μερικές από τις εργασίες
μας μέσα από τα βίντεο μας

youtube

Γιατί εμάς

Επισκευθείτε το on line shop μας

Shop

Γνωρίστε μας

Διαβάστε αναλυτικά τις εργασίες
που προσφέρει η iracing

read more