1. Πολιτική Επιστροφής και Αλλαγής Προϊόντων

– Ο πελάτης οφείλει όταν παραλάβει τα προιόντα να τα ελέγξει εάν αντιστοιχούν στην αρχική του παραγγελία. Επίσης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια, ώστε να σιγουρευτεί πως το προιόν ανταποκρίνεται στην παραγγελία του. Αν το προϊόν είναι ανταλλακτικό, ο έλεγχος πρέπει να γίνει χωρίς να χρησιμοποιηθεί σε όχημα, (σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή του).

– Εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προιόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο www.iracing.gr

Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.Εφόσον το προιόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση.

– Για να γίνουν δεκτά τα προιόντα προς αντικατάσταση, θα πρέπει:

 • Να μήν είναι χρησιμοποιημένα ή/και φθαρμένα
 • Να μήν έχουν πλυθεί, τροποποιηθεί ή υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημιά
 • Να μην έχει αφαιρεθεί καμία ετικέτα
 • Να μην λείπει και να μην έχει υποστεί καμία τροποποίηση η συνοδευτική τους συσκευασία, η οποία αποτελεί μέρος του προιόντος. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες συσκευασίας πάνω της.

 

– Η αποστολή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής χρεώνονται στον πελάτη εκτός απο τις περιπτώσεις ελλατωματικού προιόντος ή αποστολή λάθος προιόντος.

Η διεύθυνση αποστολής επιστροφής είναι : Καστοριάς 33, Βοτανικός Αθήνα Τ.Κ. 10447 τηλ. +302103460072

– Εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει το νέο προιόν που θέλει να του αποστείλουμε και μας έχει ενημερώσει για’αυτό κ εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, και το προιόν είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική του αγορά, αποστέλλουμε το νέο προιόν στην διεύθυνση που μας έχει δωθεί κατα την εγγραφή του, εντός 15 εργάσιμων ημερών.

– Εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή του νέου προιόντος, η πληρωμή αυτή γίνεται με δύο τρόπους:

 • με αντικαταβολή κατά την παράδοση
 • με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό:
  • 1. ALPHA BANK
   SWIFT/BIC: CRBAGRAA ΙΒΑΝ GR7301401060106002330000330 2.
  • NBG BANK
   SWIFT/BIC: ETHNGRAA IBAN GR8701101670000016700163815
  • IRACING S.M.P.C. KASTORIAS 33 STREET 10447 ATHENS

  Στην δεύτερη περίπτωση, για να γίνει η αποστολή, θα πρεπει ο πελάτης να στείλει με mail στο [email protected] 

 

2. Πολιτική Επιστροφής Ελαττωματικών Προϊόντων

– Η iracing.gr συσκευάζει όλα τα προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει προιόν το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στη συσκευασία του και έχει επηρεάσει με φθορές και το προιόν, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για συζητήσουμε για την επιστροφή του

– Ελαττωματικό θεωρείται ένα προιόν που έχει αποδεδειγμένο και εμφανή κατασκευαστικό λάθος. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς μετά από ένα μήνα από την αγορά τους, δεν θεωρούνται ελαττωματικά.

– Σημειώστε βέβαια πως η iracing.gr, σε περίπτωση διαφωνίας περί του ελαττώματος, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το ελάττωμα είναι κατασκευαστικό ή όχι. Αυτό βέβαια απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα έως 10-15 ημέρες. Παρόλαυτα η iracing.gr,  θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει τον πελάτη για την εξέλιξη της διαδικασίας το συντομότερο δυνατό.